ENGWE® AutoriseretDanmark-distributør. Engwe Butikken byder dig velkommen. ♡
- 4%

ENGWE E26

(12 Kundeanmeldelser)

1.399

(-4%)
Produktet er klassificeret som #5 i kategori Elektriske cykler

Engwe E26 er den ultimative terrængående elcykel, der kombinerer kraft, komfort og stil. Med sit uovertrufne drejningsmoment, udvidede rækkevidde og enestående komfort er E26 designet til at tage din køreoplevelse til nye højder.

Kategori:

Engwe E26: Den ultimative terrængående elcykel🏆

Oplev højdepunktet af ridespænding med Engwe E26, løfter din tur til det ultimative niveau

Er du træt af den samme gamle pendling? Trænger du til en spændende tur, der kombinerer kraft, komfort og stil? Se ikke længere end Engwe E26, den ultimative terrængående elcykel. Med sit uovertrufne drejningsmoment, udvidede rækkevidde og enestående komfort er E26 designet til at erobre ethvert terræn og gøre enhver rejse til en leg. Uanset om du navigerer i byens gader eller udforsker det store udendørs, er det Engwe E26 er din billet til en dejlig og spændende tur.

Engwe E26 Elcykel Smart Display, LED-lys og flere køretilstande. Engwe E26 elcykel Enkel, kraftfuld, miljøvenlig Engwe E26 elcykelhastighed og bæredygtighed for alle Engwe E26 elcykel Kraftfuld ydeevne, miljøvenlig og langtidsholdbar batteri

Engwe E26 Vigtigste funktioner og fordele

 • Shimano 7-trins gearkasse for ubesværet gearskift og tilpasningsevne.
 • Kraftig 250W børsteløs motor med 70Nm drejningsmoment og 30° klatreevne.
 • Forhjulsophæng for en behagelig tur i ethvert terræn.
 • Aftageligt 48V 16Ah lithiumbatteri med en rækkevidde på 140 km på en enkelt opladning.
 • Højtydende 26×4.0-inch fede dæk til udflugter i terræn.
 • Fås i step-through- og step-over-modeller for at passe til individuelle præferencer.
 • Robust bagstang med en belastningskapacitet på 55 lbs (25 kg) for ekstra funktionalitet.
 • Hydraulisk bremsesystem for øget sikkerhed og kontrol.
 • Affjedret komfortsæde for en jævn tur i ethvert terræn.
 • Fås i tre livlige farver: Galaxy Grey, Bumblebee Yellow og Gem Blue.
 • LED forlygte og baglygte for forbedret synlighed og sikkerhed.
 • Farverig LCD-skærm at overvåge hastighed, distance, batteriniveau og meget mere.

Engwe E26 Elcykel Shimano 7 gear

Shimano 7 gear

Tilpasningsevne er nøglen til en elcykel, og den Engwe E26 udmærker sig i dette aspekt. Takket være dens Shimano 7-trins gearkasse bliver gearskift ubesværet, hvilket resulterer i en jævn og problemfri køreoplevelse. Uanset om du sejler på flade veje eller erobrer stejle bakker, giver E26's gearsystem dig mulighed for at finde det ideelle gearforhold for maksimal ydeevne.

Kraftig børsteløs motor

Med et imponerende drejningsmoment på 70 Nm er denne elektriske cykel din nøgle til at erobre en bred vifte af bakker. Udstyret med en 250W børsteløs motor og en forbløffende 30° maksimal klatreevne, Engwe E26 sikrer en jævn og behagelig køreoplevelse, der ubesværet tackler stejle stigninger og udfordrende terræn.

Engwe E26 elcykel affjedret gaffel

Frontophængsgaffel

Løft din rideoplevelse med Engwe E26's affjedrede forgaffel, designet til enestående komfort i ethvert terræn. Uanset om du støder på huller, stød eller ujævne overflader, absorberer dette avancerede affjedringssystem ekspertisk stød og vibrationer, hvilket sikrer en konsekvent jævn og komfortabel kørsel.

Aftageligt 48V 16Ah batteri

Med et aftageligt 48V 16Ah lithiumbatteri, der tilbyder en imponerende rækkevidde på 140 km på en enkelt opladning. Ideel til daglige pendlerture og weekendture, dets aftagelige batteri sikrer uafbrudte ture og praktisk indendørs opladning. Plus, at eje et ekstra batteri fordobler din køredistance, hvilket gør længere ture til en leg. Udforsk nye horisonter med Engwe E26's alsidighed og bekvemmelighed.

Engwe E26 26x4 fede dæk

26×4.0-inch Fat Dæk

Udstyret med topkvalitets 26×4.0 inch fede dæk, den Engwe E26 Electric Bike er ekspert engineberegnet til udflugter i terræn. Disse tilpasningsdygtige dæk giver bemærkelsesværdigt greb på forskellige overflader såsom fortove, sne, sand og endda krævende offroad-junglemiljøer. Nyd uovertruffen stabilitet og kontrol, mens du nemt navigerer i forskellige terræner med MX06 Electric Bikes højtydende fedtdæk.

Skræddersyede varianter til kræsne ryttere

At Engwe, prioriterer vi individuelle præferencer. Derfor tilbyder vi stolt E26 i både step-through- og step-over-modeller, der rummer et mangfoldigt spektrum af kørestile. Uanset om du søger bekvemmeligheden ved en gennemgangsramme eller den tidløse æstetik ved et step-over-design, Engwe E26 har en variant, der er perfekt tilpasset din smag og komfort.

Engwe E26 ebike bagholderRobust bagstativ

Engwe E26 handler ikke kun om kraft og komfort – den er også lavet til at være praktisk. Med en robust bageste stativ med en belastningskapacitet på 55 lbs (25 kg), tilbyder denne elcykel uovertruffen bekvemmelighed. Uanset om du transporterer dagligvarer, en rygsæk eller vigtige ting, er E26's bageste stativ din betroede følgesvend. Spænd dine ejendele sikkert og kør med selvtillid, idet du ved, at alt hvad du behøver er lige ved hånden.

Hydraulisk bremsesystem

Prioriter din sikkerhed over alt andet Engwe E26 har et hydraulisk bremsesystem, der leverer kompromisløs bremsekraft, hvilket væsentligt forbedrer din sikkerhed og kontrol, mens du kører. Uanset om du har brug for hurtige stop i nødstilfælde eller jævn navigation gennem travl trafik, giver E26's hydrauliske præcisionsbremser den selvtillid, du har brug for. Kør med ro i sindet, velvidende at du kan bringe din elcykel til en sikker og kontrolleret standsning, når situationen kræver det.

Engwe E26 Komfortsæde med affjedring

Affjedret komfortsæde

Oplev det næste niveau af komfort med Engwe Affjedret sæde. Dette sæde er designet med et avanceret affjedringssystem og absorberer stød og vibrationer, hvilket giver en jævn kørsel i ethvert terræn. Uanset om du tackler barske stier eller bygader, er det Engwe Suspension Seat sikrer en behagelig og behagelig cykeloplevelse.

Forskellige stilarter og levende farver

Stil betyder lige så meget som ydeevne i elcyklernes verden. Opdag Engwe E26, der tilbyder et udvalg af tre elegante farver: Galaxy Grey, Bumblebee Yellow og den karakteristiske Gem Blue. Vælg den nuance, der afspejler din personlighed, og efterlad et varigt indtryk, uanset hvor du går. Med sit slanke og moderigtige design er E26 bundet til at fange opmærksomhed og etablere dig som misundelse blandt medcyklister.

Engwe E26 stærkt led frontlys

LED forlygte og baglygte

Engwe's højkvalitets LED-forlygte- og baglygtesæt er designet til at lyse op på din rejse med kraftfuld belysning. Uanset om du cykler på en mørk vej eller offroad-sti, vil vores lygter lyse op på stien foran, hvilket gør navigationen lettere. Derudover sikrer baglygten, at andre trafikanter kan se dig på kilometers afstand, hvilket fremmer sikkerheden og udsynet. Med en holdbar konstruktion og langvarigt batteri er dette sæt den perfekte tilføjelse til enhver cykel, der giver ro i sindet under dine ture.

Farverig LCD-skærm

Med dens farverige og letlæselige grænseflade kan du ubesværet overvåge din hastighed, distance, batteriniveau og andre vigtige oplysninger, mens du er på farten. Tag kontrol over din tur ved at justere pedalassistentniveauerne eller aktivere gashåndtaget, alt sammen med et tryk på en knap. Displayet giver også realtidsdata om dine aktuelle køreparametre, hvilket sikrer, at du holder dig informeret og har kontrol hvert trin på vejen.

Førsteklasses kvalitet med enestående overkommelig pris og billig pris!🏆

Engwe® er dedikeret til at producere de mest avancerede elektriske cykler ved at følge de nyeste teknikker og højeste kvalitets- og produktionsstandarder. At forstå, at en god elcykel ikke er alt, der betyder noget, Engwe® skabte en enestående billig prismodel. Vi råder dig til at lave din egen research og sammenligne Engwe® e-cykler med konkurrerende modeller. Vi er sikre på, at du ikke kan finde andre avancerede cykler i en så overkommelig prisklasse. Vinder af avanceret design, vinder af prisen! 🏆

Engwe EP-2 Pro Premium kvalitet

Engwe E26 Pakken inkluderer

 1. E26 e-cykel (75 % færdigmonteret)
 2. Et udskifteligt 48V16Ah lithiumbatteri
 3. Batterioplader
 4. Monteringsværktøjer
 5. Brugermanual

Engwe E26 Vilkår og politikker

Engwe E26 el-cykler

9.5Ekspertvurdering
Engwe E26 er den ultimative terrængående elcykel, der kombinerer kraft, komfort og stil. Med sit uovertrufne drejningsmoment, udvidede rækkevidde og enestående komfort er E26 designet til at tage din køreoplevelse til nye højder.
suspension
9.5

Specifikationer: ENGWE E26

Batterikapacitet (Ah)

16

Motorspidseffekt (WATT)

250W

Maksimal hastighed (KM/H)

25 KM / H

Bremsesystem

Hydrauliske skivebremser

Hjulstørrelse (inch)

X 26 4.0

Engwe Farve

Humlebi Gul, Galaxy Grey, Gem Blue

Shimano Gears

7 hastighed

Opladningstid (time)

5.5 - 6

Elektrisk tilstandsområde (KM)

50 - 60

Pedal Assist Max Range (KM)

120-140

Bagerste bærer maks. belastning (KG)

25 kg

Mål (cm)

194.5 x 118 x 75

Foldede mål (cm)

/

Sadelhøjde (cm)

90 - 102

Styrhøjde (cm)

118 - 120

Maksimal belastning (KG)

150

Egnet højde (cm)

165 - 200

Støddæmper (front)

Mekanisk støddæmper

Støddæmper (bag)

Højtydende bevægelsesstøddæmper

Vandtæt klassificering (IPX)

IPX4

Energigenvindingssystem

/

Certificering

CE, EN 15194, RoHS

Garanti (måneder)

12

9 anmeldelser for ENGWE E26

4.9 ud af 5
8
1
0
0
0
Skriv en anmeldelse
Vis alle Nu hjælpsom Højeste Rating Laveste Rating
 1. Mauro Manenti -

  Perfekt.

  Comprata poco tempo fa, bici bellissima e che funziona perfettamente, oltre ogni aspettativa.

  Hjælpsom(3) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 2. TYSK MARTINEZ -

  ES UNA BICICLETA INCREIBLEMENTE POTENTE Y MUY MANEJABLE, FUERTE Y ROBUSTA. ESTOY ENCANTADO CON ELLA. UNA PANTALLA Y UN MENU INTERNO SUPER COMPLETO, BYUENISIMAS RUEDAS Y SUSPENSION DELANTERA Y LO MEJOR EN LA TIJA DEL SILLIN TAMBIEN.

  + PROS: ALLE
  - ULEMPER: QUIZAS EL PESO PERO SU ESTRUCTURA LO MERECE
  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 3. samuel -

  perfekt

  diciamo che la ENGWE E26 E bike si presenta molto bene,ben fatta tutti i particolari sono ben curati e molto robusta,nello sterrato va che una meraviglia, come durata della batteria se si usa con tranquillità si fanno tranquillamente (con pedalata assistita) più di 100 km. Prodotto veramente valido

  Hjælpsom(2) Lidet(3)Du har allerede stemt dette
 4. Paul T. -

  Ikke noget at klage over, cyklen går hårdt.
  Ubestikket klatrer den til 47 km.t ved at træde ubesværet i pedalerne og 52 ved at yde en lille indsats.
  Har gaspinden alene går den op til 35km.t
  Niveau autonomi Jeg er omkring omkring 40 km ved i det væsentlige at arbejde engine fordi jeg skal op ad en bakke ved 10 + %
  På stigningen på 3 km er jeg ubesværet på 33 km.t gennemsnit.

  Kun cavorting kiks, som er bøjet, men der spare butikken og Engwee brand har været meget lydhør og effektiv.

  Jeg vil ikke tøve længe, ​​jeg har råd til en anden cykel næste år for at variere fornøjelserne

  Hjælpsom(2) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 5. gianni sarnataro -

  Bici bellissima

  Bici di ottima fatturaQualità premiumSoddisfatto

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 6. juan gallardo carrasco -

  La bicicleta E26 esta autorizada para circular por las vias publicas sin problema de multas de trafico?

  Hjælpsom(13) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
  • PayHelp (butikschef) -

   Kære John,

   Agradecemos mucho tus comentarios. Puedes estar tranquilo/a, la Engwe E-26 cumple con todos los requisitos legales y, por lo general, no se necesita licencia para su uso en carretera. For yderligere rådgivning, ingen mænd og kontaktoplysninger for correo electrónico a support@engwe. net.

   Saludos cordiales,
   Holdet Engwe

   Hjælpsom(2) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 7. CRISTIAN CONTI -

  FANTASTISK CYKEL

  Bike molto solida, montata in modo impeccabile, veloce, frena benissimo. E TUTTO PERFETTO E SI PERCEPISCE CHE OGNI PEZZO DELLA CYKEL È FORTE SOLIDO. SUPR SODDISFACENTE

  Hjælpsom(1) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 8. Salvatore Nauta -

  Causa lunga influenza og basse temperatur, devo ancora provarla su strada.
  Non riesco a capire dove si trova la centralina della E26

  + PROS: Sembra eccellente
  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
  • PayHelp (butikschef) -

   Ciao Salvatore,

   Mi dispiace per la tua hilsen! Ci piacerebbe avere il tuo feedback ikke appena avrai la possibilità di provare la bici. Contatta il nostro team di supporto all'indirizzo support@engwe. net se hai bisogno di assistenza.

   Guarisci presto!

   hilsen,
   Squadra Enwe

   Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 9. Vicente Domenech Ibañez -

  Mi nombre es Vicente y Tengo 62 años, actualmente practico mtb una media de 5 días a la semana, a una media entre 30 a 50 km al día, la E26 tiene muchas de las propiedades que adaptaría a mis necesidades solo a falta de un “ sensor de drejningsmoment" para que fuera la bicicleta perfecta, han revisado muchas marcas del mercado y solo están a falta de esta sugerencia que les hago para estar en el n º 1 de la liste, han llegado a la konklusion que ENGWE E 26 TIENE LA MEJOR
  RESPUESTA AL SERVICIO TECNICO Y den største gama de bicicletas eléctrias que se adaptan a todas las necesidades. Tengo planeado para el mes de Septiembre comprar mi próxima Ebike si todo sale según lo planeado y me gustaría que fuera ENGWE E26 (momentsensor). meget tak og hilsen

  + PROS: PROS: Modelo, robusta, autonomía, calidad-precio construcción osv.......... (todo)
  - ULEMPER: Ingen drejningsmomentsensor, ingen entrega la potencia de forma uniforme hay que ir en la 5 potencia para desarrollar los 25 km/t lo que overveje que es un error
  Hjælpsom(1) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
  • PayHelp (butikschef) -

   Estimado Vicente,

   ¡Agradecemos tu valiosa retroalimentación sobre nuestra bicicleta ENGWE E26! Nos alegra sabre que har encontrado muchas características que se adaptan a tus necesidades. Tomamos en cuenta tu sugerencia sobre el sensor de moment y estamos comprometidos a mejorar continuamente.

   ¡Gracias por tu apoyo y confianza en nosotros!

   Med venlig hilsen!
   Engwe

   Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette

  Tilføj en anmeldelse

  Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

  1.399

  Ordreantal:
  Tilføj til ØnskelisteTilføjet til ønskelisteFjernet fra ønskeliste 187
  Tilføj til sammenligning
  fejl: Ups! Ingen stjæle. Kontakt os for tilladelse.
  ENGWE Online butik | Køb EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logo
  Sammenlign varer
  • I alt (0)
  Sammenlign
  6
  Indkøbsvogn