Udvalgt! - 7%

ENGWE ENGINE X (EU)

(20 Kundeanmeldelser)

Oprindelig pris var: €1.399.Nuværende pris er: €1.299.

(-7%)
Produktet er klassificeret som #3 i kategori Elektriske cykler

Engwe Engine X: Forventes at være på lager medio maj.

Engwe® Engine X- Designet til perfektion påDanmark-veje! Førsteklasses kvalitetscykel med top-of-the-notch ydeevne som ingen anden. Denne populære e-cykel kommer med en 250W motor, 25 KM/H grænse, for- og baghjulsophæng, en let, men holdbar klapramme, et aftageligt batteri, dobbelte mekaniske skivebremser, et LCD Smart Display og et virkelig behageligt sæde.

ENGWE ENGINE X (EU-VERSION) Advanced Fat-Tire 1000 W Ebike 🏆

Engwe ENGINE X er en premium elcykel med de bedste avancerede cykelfunktioner. Engine X er udviklet til kunder, hvis lande har lovbegrænsninger på max. 250W motor og 25km/t hastighed. Engwe Engine X overholder fuldt ud disse regler.

Hver funktion og detalje på Engine X er opgraderet til perfektion! Den nye børsteløse motor kan nå højere bakker, længere rækkevidde og en sluthastighed på 25 km/t. Fuld (for og bag) mekaniske skivebremser giver sikker og kort bremselængde. Avanceret for- og baghjulsophæng med dens berømte 20 x 4-inch fede dæk sørger for, at turen altid er super behagelig på alt terræn, inklusive sne, strand og andre offroad stier. Forskelle mellem Engine Pro og Engine X er defineret i denne artikel eller følg dette link for en simpel specifikationssammenligning.

Engwe ENGINE X Hovedtræk og fordele

 • Europæisk vej juridisk status betyder dette Engwe modellen er velegnet til alle offentlige veje og off-road veje.
 • 250 W motor tilbyder stabil acceleration, bakkestigning og lavt batteriforbrug.
 • Et udskifteligt 48V13Ah batteri tillader lange rækkevidder på op til 60 km (elektrisk tilstand). Køb et ekstra batteri!
 • Støddæmpere foran og bagpå sørg for at stabilisere rideoplevelsen.
 • 20 x 4-inch Fat Dæk gør kørsel stabil og sikker, mens du absorberer stød fra det barske terræn.
 • Avanceret LCD-skærm viser al grundlæggende information som hastighed, tilstand, batteriniveau, afstand og parameterindstillinger.
 • Mekaniske skivebremser for og bag giver dig mulighed for at nedbryde sikkert på korte afstande.
 • Folderamme af aluminiumslegering bevarer sin lette og stærke holdbarhed med mulighed for at folde.
 • LED-lys foran og bag lys op på vejen om natten, så du er godt synlig.
 • Det bagerste cykelholderstativ giver dig mulighed for at bære op til 90 kg ekstra vægt eller en person.
 • Nøglelåst batteri sørger for, at ingen stjæler den. Oplad den i cyklen eller tag den ud.
 • 7-speed original Shimano® Shifter bruges til at skifte gear fra 1 til syv alt efter behov.
 • Fartpilot er en måde at låse din hastighed på, ud over at kontrollere hastigheden med en tommelfingergas eller et sensorassistentsystem.
 • Attraktiv Design Find mere brugerfotografering på vores instagram.

 

Lavt forbrugsmotor på 250 W udgangseffekt

Baghjulet har en integreret nav børsteløs motor. Denne nyligt opgraderede børsteløs tilbyder lange køredistancer på grund af dets lave forbrug, med evnen til at klatre op til 30° stigninger. Tophastigheden er 25 km/t (manuelt reguleret) med en optimal rækkevidde på op til 100 km takket være det udskiftelige 48v 13Ah lithiumbatteri.

Lavet tilDanmark-veje

bro Engwe elcykler er meget hurtige og kraftfulde og derfor kun egnede til private veje. Derfor Engwe skabt en model, designet specielt til at overholde dine lokale lovmæssige grænser på 25 km/t hastighed og 250W motor. Engwe Engine X føles stadig stærk og kraftfuld, har alle de bedste funktioner og kan forcere bakker op til 30%. Hvis juridiske begrænsninger ikke vedrører dig, anbefaler vi, at du vælger Engine Pro or EP-2 Pro i stedet.

Cruising Range Øget med 25% med Engwe Engine X

Engwe Engine X Langvarig batterirækkevidde øget 25 %Det nyligt opgraderede lithium 48V13Ah batteri er mindre i størrelse og lettere i vægt. På grund af den seneste opgradering kan den opnå cirka 25 % længere rækkevidde eller afstande. Lang levetid er sikret. Batteriet er udskifteligt, derfor kan du oplade det, når det er i cykelstellet, eller tage det ud og oplade det i lejligheden. Det kan varmt anbefales at købe et ekstra batteri for at fordoble køredistancerne, når du bestiller en cykel.

20 x 4-inch Fede dæk til strand, sne, off-road og mere

Fedt dæk 4x20 inch Stort motorcykeldæk ENGWE Snow Mud OffroadFede dæk 20 x 4-inch (Chaoyang eller CST) anbefales stærkt eller endda nødvendigt for hurtige elektriske køretøjer. Så snart elcyklen når en hastighed over 40 km/t, har du brug for de fede dæk for ekstra stabilitet og din personlige sikkerhed. De giver et bedre jordgreb og absorberer alle stød fra ujævnt terræn sammen med hydraulisk dobbelt affjedring. Det anbefalede dæktryk er 140 kpa.

Avanceret cykelophæng på Engwe Engine X

Alle stød fra stenet vej eller terræn i terræn absorberes af for- og baghjulsophængets avancerede teknologi. Du har valget mellem at låse dine justeringsindstillinger for foraffjedring. Når det kombineres med store dæk, sikrer dette en af ​​de sikreste og mest stabile ture på alle terræner. Den er langt mere behagelig at køre på end især elcykler med tynde dæk.

Skivebremser – Mekaniske cykelbremser foran og bag

Engwe Engine X skivebremser

Det er absolut essentielt at have en lige stor bremseløsning, der matcher motorkraften. Engwe Engine X kommer installeret med et mekanisk for- og bagbremsesystem med en skivediameter på 160 mm, der påtager sig opgaven med at standse 25 KM/H-hastighederne med lethed. Sikkerhed først – du kan altid hurtigt og sikkert stoppe cyklen på korte bremselængder. Leder du efter en hydraulisk oliebremse? Tjek ud Engwe Engine Pro.

Avanceret LCD-skærm (8 x 5 cm) med fartpilot

Det avancerede LCD-display/controller viser batteriindikator, speedometer, gearvalg (Pass 1 til 5), kilometertæller, lyskontrol og fejlkoder. Fartpilotfunktionen giver dig mulighed for at nyde din naturskønne tur ved at låse dit ønskede tempo i en elektrisk tilstand. Displayet tilbyder et ganske ideelt lyn, så det er klart synligt på solrige dage såvel som om natten.

Nem foldemekanisme med folderamme af aluminium, 3 trin

Den foldbare aluminiumslegeringsramme tilbyder enkel foldning i kun tre trin, samtidig med at den bevarer fuld rammestyrke og holdbarhed. Derudover har styret og pedalerne en foldbar konstruktion. En overraskende lav vægt for en e-cykel med så fremragende specifikationer er stellets lette aluminiumslegeringskonstruktion, som trods sin ekstreme styrke kun vejer 28.8 KG.

Front 48 V LED Ambient Forlygte og Rød LED Baglygte

KØB Engwe Engine X Med baglygte Nattesikkerhed på Europaveje Engwe Engine PRO kommer med forlygte og baglygte, hvilket gør cyklen synlig under alle køreforhold. Dette sikrer ekstra sikkerhed i mørke. Forlygten bruger 48 V arbejdsspænding med en højeffekt LED-chip, der lyser op til 20 kvadratmeter. Det røde baglys sikrer udsyn fra bagvedliggende køretøjer.

Flere køretilstande med Engwe Engine Pro Pedaltilstand, Pedalassistenttilstand, Gashåndtag

Pedaltilstand er simpelthen at træde i pedalerne, uden nogen motorisk assistance. På Pedalassistenttilstand, du pedaler, men elektrisk assistance giver dig ekstra kraft. Du bevarer den naturlige pedalfølelse, mens du nemt når den dobbelte hastighed og tredobler distancen uden at blive træt. I Gashåndtag Det er ikke nødvendigt at træde i pedalerne, da du styrer hastigheden med en tommelfingergas og styrer hastigheden, som du ønsker.

Engwe Engine X's holdbare cykelstativ bagpå

Den robuste og stærke bagbærer af Engine X er uovertruffen af ​​nogen anden e-cykel. På grund af dens ekstra forstærkning kan transportøren transportere op til 25 kg last eller endda en ekstra person. Det fungerer fint med Engwe cykelholdertasker, som kan rumme op til 35 liter og eventuelt to batterier mere til exceptionelt lange ture.

Premium kvalitet af Engwe®🏆

Engwe® er dedikeret til at producere de mest avancerede elektriske cykler ved at følge de nyeste teknikker og højeste kvalitets- og produktionsstandarder. At forstå, at en god elcykel ikke er alt, der betyder noget, Engwe® skabte en enestående billig prismodel. ENGINE X er en vinder af premium design med de mest avancerede cykelfunktioner!

Engwe EP-2 Pro Premium kvalitet

Engwe Engine X Pakke inkluderer

 1. ENGINE X e-cykel (75 % færdigmonteret)
 2. Et udskiftbart 48V13Ah lithiumbatteri (i ramme)
 3. Batterioplader
 4. Monteringsværktøjer
 5. Brugermanual

Engwe Engine X Købspolitikker

10Ekspertvurdering
10 +
10 +
suspension
10

Specifikationer: ENGWE ENGINE X (EU)

Batterikapacitet (Ah)

13

Motorspidseffekt (WATT)

250

Maksimal hastighed (KM/H)

25

Bremsesystem

Mekanisk bremse

Vægt (KG)

28.8

Hjulstørrelse (inch)

X 20 4.0

Engwe Farve
Shimano Gears

7 hastighed

Opladningstid (time)

4.3

Elektrisk tilstandsområde (KM)

40 - 50

Pedal Assist Max Range (KM)

60 - 80

Bagerste bærer maks. belastning (KG)

90

Mål (cm)

175 x 57 x 123

Foldede mål (cm)

104 x 55 x 84

Sadelhøjde (cm)

84 - 106

Styrhøjde (cm)

118 - 130

Maksimal belastning (KG)

175

Egnet højde (cm)

160 - 210

Støddæmper (front)

Mekanisk støddæmper

Støddæmper (bag)

/

Vandtæt klassificering (IPX)

IP2

Energigenvindingssystem

/

Certificering

CE, EN 15194, europæisk vejlovgivningsstatus, RoHS

Garanti (måneder)

12

Videoer: ENGWE ENGINE X (EU)

20 anmeldelser for ENGWE ENGINE X (EU)

4.9 ud af 5
18
1
1
0
0
Skriv en anmeldelse
Vis alle Nu hjælpsom Højeste Rating Laveste Rating
 1. engwe.it kunde -

  Il modelo bianco acquistato dà una immagine di eleganza, inoltre è ricca di accessori e fornisce una sicurezza nella guida.
  Hjælpsom(4) Lidet(3)Du har allerede stemt dette
 2. Engwe.it Kunde -

  Cykel Engwe

  Il modelo bianco acquistato dà una immagine di eleganza, inoltre è ricca di accessori e fornisce una sicurezza nella guida.

  Hjælpsom(1) Lidet(3)Du har allerede stemt dette
 3. robertoroberto -

  ????Bici spettacolare bella elegante e robusta,in questi giorni la proverò per quanto riguarda il resto...sono stupito per la consegna,arrivata con molti giorni i anticipo rispetto alle data prevista,e poi il contatto con il venditore e molto soddicercaiole event di ris problemi (che tra l'altro non ce ne sono,ma contattato per altri motivi) che dire… se volete acquistare andate sul sicuro. 
  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 4. SalvatoreSalvatore -

  forbløffende og potente!

  bellissima da vedere,ottima bici elettrica,veloce potente e molto robusta...ottimo il venditore disponibile per ogni cosa,grazie

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 5. engwe.de kunde -

  Top Rad

  Alt perfekt

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 6. Marcello Lamagna -

  Dopo mille ricerche ho acquistato questa bici per mia moglie. Arrivata in en battibaleno, ben imballata. Il montaggio è stato facile anche se non erano presenti istruzioni. Difetti: I freni sono rumorosi…. Ma già si sapeva….. il peso abbastanza impegnativo se la so vuol caricare in auto… per il resto solo pregi: estetica molto bella , la bici è grossa… molto potente l'assistenza … se si lascia legale, se invece la di sblocca e si attiva anche laccelleratore diventa un vero e proprio scooter… i zone privat chiuse al traffico ovviamente non è difficile superare i 45 km/t…. Ben ammortizzata e sella comoda inoltre ho montato anche sedile posteriore per trasportare i bimbi, per me fino ad ora tutto perfetto….speriamo bene per il futuro
  Hjælpsom(1) Lidet(1)Du har allerede stemt dette
 7. antonio r. -

  Molto soddiosfatto, ne ho comprato una seconda.

  ENGINE X .Acquiatata per mia moglie, abitiamo sul Vesuvio tutte salite avevo molti dubbi, le affronta con molta grinta e senza faticare con i pedali, mi è venuta voglia e ne ho comptrata una seconda. (si può usare benissimo senza sbloccare e semza attivare l'accelleratore ti da subito la spinta necessaria). La prima ricevuta con UPS arrivata in anticipo la seconda con Fedex delusione total, poca assistenza e trasporto in classe economy, rimaneva per giorni in ritardo e in sospeso sono andato a ritirarla alla sede per averla prima..

  Hjælpsom(0) Lidet(1)Du har allerede stemt dette
 8. Marcello Lamagna -

  Dopo mille ricerche ho acquistato questa bici per mia moglie. Arrivata in en battibaleno, ben imballata. Il montaggio è stato facile anche se non erano presenti istruzioni. Difetti: I freni sono rumorosi…. Ma già si sapeva….. il peso abbastanza impegnativo se la so vuol caricare in auto… per il resto solo pregi: estetica molto bella , la bici è grossa… molto potente l'assistenza … se si lascia legale, se invece la di sblocca e si attiva anche laccelleratore diventa un vero e proprio scooter… i zone privat chiuse al traffico ovviamente non è difficile superare i 45 km/t…. Ben ammortizzata e sella comoda inoltre ho montato anche sedile posteriore per trasportare i bimbi, per me fino ad ora tutto perfetto….speriamo bene per il futuro 
  Hjælpsom(0) Lidet(1)Du har allerede stemt dette
 9. michelemichele -

  Bella

  Bella og funzionale

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 10. SalvatoreSalvatore -

  forbløffende og potente!

  bellissima da vedere,ottima bici elettrica,veloce potente e molto robusta...ottimo il venditore disponibile per ogni cosa,grazie

  Hjælpsom(1) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 11. antonio r. -

  Molto soddiosfatto, ne ho comprato una seconda.

  ENGINE X .Acquiatata per mia moglie, abitiamo sul Vesuvio tutte salite avevo molti dubbi, le affronta con molta grinta e senza faticare con i pedali, mi è venuta voglia e ne ho comptrata una seconda. (si può usare benissimo senza sbloccare e semza attivare l'accelleratore ti da subito la spinta necessaria). La prima ricevuta con UPS arrivata in anticipo la seconda con Fedex delusione total, poca assistenza e trasporto in classe economy, rimaneva per giorni in ritardo e in sospeso sono andato a ritirarla alla sede per averla prima..

  Hjælpsom(0) Lidet(1)Du har allerede stemt dette
 12. michelemichele -

  Bella og funzionale
  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 13. tony70.at -

  Bonjour, je ne peu pas donner d'avis, car je n'ai pas testé ce vélo.

  Hjælpsom(0) Lidet(1)Du har allerede stemt dette
  • PayHelp (butikschef) -

   Bonjour Tony,

   J'espère que vous avez pu tester votre vélo et que nous vivrions pour avoir vos retours à ce sujet.

   hilsen,
   Team Engwe

   Hjælpsom(1) Lidet(1)Du har allerede stemt dette
 14. Le PRUNENNEC Patrick -

  Mon ENGWE X Je l'ai reçu 03/08/2023 superbe montage facile ( undtagen le montage de la potence question de sens ) autrement superbe par contre problème a l'arrêt .pour redémarrer il faut que je coupe le moteur pour qu'il redémarre ? Bizart!!!

  + PROS: Confort ,bonne prize en main ,agréable à (conduire ou à piloter ) a voire dans les chemins !?a la montagne , Et la neige
  - ULEMPER: Ne conviens pas à de petites taille ( moi je fait 1m63 et dur dur à descendre du vélo (bon j'ai 70ans aussi ?) le garde-boue arrière fait du bruit j'ai donc coller 2 petits embouts caoutchouc entre le cadre et celui ci! Manque clignotants! Et en rétroviseur à gauche! Voilà ce que je rajouterai! Et porte téléphone à ce prix!!!!
  Hjælpsom(1) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
  • PayHelp (butikschef) -

   Hej Le,

   Tak fordi du deler din oplevelse med os! Vi er glade for at høre, at monteringen generelt var let. Hvad angår problemet med genstart, beklager vi ulejligheden. Kontakt venligst vores supportteam på support@engwe. net for yderligere assistance.

   Med venlig hilsen
   Engwe Support Team

   Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 15. robertoroberto -

  Top💪

  Bici spettacolare bella elegante e robusta,in questi giorni la proverò per quanto riguarda il resto...sono stupito per la consegna,arrivata con molti giorni i anticipo rispetto alle data prevista,e poi il contatto con il venditore e molto soddicercaiole event di ris problemi (che tra l'altro non ce ne sono,ma contattato per altri motivi) che dire… se volete acquistare andate sul sicuro. 

  Hjælpsom(0) Lidet(1)Du har allerede stemt dette
 16. FROMENTIN ALAIN -

  Superbe vélo fatbike. Très content de ce vélo. Petit réglage nécessaire du frein avant effectué aprés réception. Très bon rapport qualité prix. Je conseille vraiment ce vélo.

  + PROS: Rapport qualité prix. Kvalitet definition. Udstyr. Forestillinger.
  - ULEMPER: Position de la clé sous le cadre. Mériterait une version med batteri 16v.
  Hjælpsom(1) Lidet(1)Du har allerede stemt dette
 17. Jose -

  Deseando que llegue la engwe engine X en negra que de momento a fecha de 20/11/23 no hay y llega el 3/12/23 y en mis manos la tendre a partir del 7/12/23 al 12/12/23. Pufff. Que larga la espera se me hace jajajaj. La vi un dia por carretera y me enamoro.

  + PROS: Deseando tenerte en mis manos
  - ULEMPER: Ingen hay contras de momento
  Hjælpsom(1) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
  • PayHelp (butikschef) -

   Hej Jose,

   Tak for din mening! El motor X es, de hecho, una bicicleta muy bonita. Espero que hayas recibido tu pedido y estés satisfecho con tu bicicleta. Si tienes alguna pregunta, no dudes en contactarnos en support@engwe. net.

   Regards,
   Equipo de soporte de Engwe

   Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 18. Tony -

  Bonjour, franchement, je possède ce vélo depuis 1 an maintenant et je ne le regrette pas. Il est confortable, il passe-partout, son autonomie est plutôt correct et le faite qu'il soit pliant lui permet de ne pas prendre de place. En bon vélo.

  + PROS: Je pense les avoirs décrits dans mon commentaire ;o)
  - ULEMPER: Uhensigtsmæssigheder: materiel og tilbehør, supplémentaire, vanskeligheder tilgængelig på stedet Engwe. (Batterier, udskiftningsdele osv.).
  Hjælpsom(1) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 19. meillaud -

  un bon vélo på peut faire 65 kilometer sur le mode 3 a environ 20 a heure

  + PROS: ce vélo et beaucoup de par
  - ULEMPER: un peut loud
  Hjælpsom(1) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 20. Engwe.de Kunde -

  Alt perfekt
  Hjælpsom(1) Lidet(0)Du har allerede stemt dette

  Tilføj en anmeldelse

  Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

  Oprindelig pris var: €1.399.Nuværende pris er: €1.299.

  Ordreantal:
  Tilføj til ØnskelisteTilføjet til ønskelisteFjernet fra ønskeliste 100
  Tilføj til sammenligning
  ENGWE ENGINE X (EU)

  Oprindelig pris var: €1.399.Nuværende pris er: €1.299.

  ENGWE Online butik | Køb EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logo
  Sammenlign varer
  • I alt (0)
  Sammenlign
  0
  Indkøbsvogn