Udvalgt! - 9%

Kaabo Mantis 10 Pro+

(21 Kundeanmeldelser)

Oprindelig pris var: €2.199.Nuværende pris er: €1.999.

(-9%)

Kaboo Mantis 10 Pro+ er en højtydende e-scooter med dobbelt motordrev, dobbeltaffjedret, der bringer off-road ydeevne ind i bymiljøet. Denne scooter kan opnå hastigheder på op til 60 km/t og kan prale af en optimal rækkevidde på 90 km på en enkelt opladning.
Fås nu i sort farve.

Kategori:

Kaabo Mantis 10 Pro+ 2000w 60v 24.5AH Tohjulstræk Twin-motor elektrisk scooter 🏆

Kaabo Mantis 10, der kun vejer 30 kg, er en sand vinder i kategorien højtydende agility. Løbehjulet kan også foldes sammen for nem opbevaring og transport.

Denne Pro-version af Mantis-serien har dobbelte 1000w børsteløse 60v-motorer, der leverer op til 3200 watt spidseffekt med evnen til at klatre 45% stigninger.
Tophastigheden er 70 km/t med en enorm optimal rækkevidde på 90 km takket være det 60v 24.5Ah opgraderede LG/Samsung lithiumbatteri. Forreste og bageste svingarmsophæng giver en kontrolleret tur over ujævnt terræn. At køre på jordstier og hoppe over trærødder er ikke noget problem. Dobbelt projektor LED-lys foran og bagpå sørger for, at du har lagt mærke til det, ligesom de seje LED-dækstriber.
Denne rækkevidde Mantis kommer med et LG/Samsung 24.5 AH batteri, fuld hydrauliske skivebremser foran og bagpå og den berømte Minimotors® controller, der giver mulighed for ekstra avancerede funktioner såsom ABS og regenerativ bremsning. Med en vægt på 30 kg kan scooteren også foldes sammen for nem opbevaring og transport.

Kaabo Mantis 10 Pro+ vigtigste fordele

 • 10 Inch Dæk sørg for, at turen føles stabil og sikker med små bump eller ufuldkommenheder på vejene, der hører fortiden til.
 • Slående bærearme placeret højt over jorden, sørg for aldrig at røre eller ramme nogen forhindring.
 • Fjeder støddæmpere absorberer desuden ethvert potentielt stød og tilbyder en meget jævnere og sikrere tur.
 • Dobbelte 1000 watt børsteløse motorer, med højere spidseffekt, kan mærkes med ekstreme accelerationer og høje hastigheder.
 • Sammenfoldelig design sørger for, at du altid kan folde din Kaabo Mantis sammen og opbevare den eller placere den i bagagerummet på din bil.
 • LCD Intelligent Display fra Minimotors® er kendt for at være den bedste i verden med fantastiske køreegenskaber.
 • Hydrauliske skivebremser for og bag tilbyder hurtig og sikker brydning med den ekstra mulighed for ABS sikker bremsning.
 • Det elektroniske bremsesystem sænker desuden el-scooteren og oplader batteriet, mens farten sænkes.
 • State of Art bremsekraft blev professionelt sammenlignet med resultater, der viste at have den korteste bremselængde.
 • LED-lys foran, bag og på dæksiden gør scooteren synlig om natten og tilbyder et futuristisk udseende på grund af blå side-LED'er.

10 Inch Dæk på Kaabo Mantis 10 Pro+

Den høje kvalitet 10-inch dæk giver et bedre vejgreb og giver en kontrolleret tur over ujævnt terræn. 10-inch dæk sørger for, at turen føles stabil og sikker, med små bump eller ufuldkommenheder på vejene, der hører fortiden til.

Slående bærearme

Den første ting, der skiller sig ud, er de slående ophængsarme, der forbinder hjulene med karosseriet. Disse affjedringsarme er støttet op af dobbelte støddæmpere for ekstra komfort, som nemt håndterer de mest ujævne veje og har fantastisk håndtering for en stabil tur.

Fjeder støddæmpere

Udstyret med fjederaffjedring leverer disse to dobbelte støddæmpere en fantastisk tur over ujævnt terræn, så det er ikke noget problem at køre på jordstier og hoppe over trærødder.

Dobbelte 1000 watt børsteløse motorer

Begge hjul har navmotorer, der kan vælges fra enkelt- til dobbeltdrev. Disse to 1000-watt børsteløse motorer leverer 3200 watt spidseffekt med evnen til at forcere 40 % stigninger. Tophastigheden er 70 km/t med en optimal rækkevidde på 90 km takket være 60v 24.5Ah lithiumbatteriet.

Sammenfoldelig Kaabo Mantis 10 Pro+

Med en max ryttervægt på op til 120 kg og en nettovægt på kun 30 kg er scooteren også foldbar for nem opbevaring og transport.

LCD intelligent display

Display/controller original Minimotors® EY3 inkluderer en batteriindikator, speedometer, gearindstilling, trip-kilometertal, ODO (livstids-mileage), lysstyring, spændingsniveau, elektrisk strømniveau og fejlkoder.

Front og bageste skivebremser

Både forreste og bagerste skivebremser giver stor bremsekraft, der takler de hårdeste forhold.

Elektronisk bremsesystem

2000w Mantis' hydrauliske bremser kommer også med et elektronisk bremsesystem, hvilket betyder, at et let tryk på bremserne vil deaktivere den bagerste motor. Dette er en sikkerhedsfunktion, der hjælper med at reducere bremselængden betydeligt og beskytter motoren mod overdreven belastning.

Topmoderne bremsekraft

Det er absolut essentielt at have en lige stor bremseløsning, der matcher motorkraften. Mantis 2000w 24.5AH-modellen kommer derfor installeret med et hydraulisk højtryksbremsesystem, der påtager sig opgaven med at stoppe 2000 watts råeffekt fra begge motorer.

LED-lys foran, bag og dækside

Kaabo Mantis Pro kommer med front-, bag- og dækslys, hvilket gør rytteren meget synlig i enhver køretilstand for ekstra sikkerhed.

Specifikationer: Kaabo Mantis 10 Pro+

Specification
Vægt (KG)

30 kg

Specification
Farve

Sort, blå, rød, sølv

Batteri

LG Li-ion 60V 24.5Ah

Batteri position

under bord

bremser

Fuld hydrauliske bremser + ABS

Mål

126.7x56x23 cm

Skærm

Minimotors display / gasspjæld

Drive

for- og baghjulstræk

Estimeret rækkevidde

115 kilometer (øko / enkelt kørsel)*, 90 kilometer (øko / enkelt kørsel)*

Dimensioner (foldet)

126x56x48cm

Lights

LED frontlys+LED dækslys+Turn Light+Forlygte med horn

Motor

2x 60V 1000W BLDC

suspension

forreste og bageste fjederarme

Dækstørrelse

10" x 2,5" luftdæk

Tophastighed

60 km / t

Vægtgrænse

120 kg / 265 lbs

21 anmeldelser for Kaabo Mantis 10 Pro+

4.9 ud af 5
19
2
0
0
0
Skriv en anmeldelse
Vis alle Nu hjælpsom Højeste Rating Laveste Rating
 1. Pauly98 -

  Den gode scooter ankom meget hurtigt. Intet problem indtil nu, jeg anbefaler dette Engwe Kaabo butik!

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 2. Malik Q -

  Scooteren er bedre end forventet, kvaliteten er på et højt niveau, kører og kører fantastisk. Pakken kom hjem til mig på 6 arbejdsdage

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 3. Mario Muller -

  Jeg har et spørgsmål, kan du levere ekstra batteri til min scooter? Jeg har brug for 24.5H en tak

  Hjælpsom(2) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 4. Aamir -

  3 lur alatt megjott! Szuper! Csak agent Lani tudom mindre eladot!

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 5. LOREAN B. SONI -

  Jeg anbefaler kaabomantis.com shoppen

  Hjælpsom(1) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 6. Rudolf Kirsch -

  Scooteren ankom i noget lang tid siden den blev købt i forudbestilling, meget pålidelig sælger.. Efter en dag havde jeg et problem med controlleren, men prompte gav de mig erstatningen under garantien.. Fremragende sælgers kontakt, klar til at stille spørgsmål .. Intet dårligt at sige ..

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 7. Johan Johy -

  Kære KAABO, tak for at bringe mig dette udyr. Før havde jeg Zero10, men du kan ikke sammenligne det med dette hurtige udyr. Det er lidt skørt. Selv folk, der elsker fart, er bange for det. PRÆCIS SOM JEG VILLE. Tak. Johy

  Hjælpsom(1) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 8. Mammies  -

  4 dage er ankommet til mit hjem, scooteren er i god stand. Helt ny Mantis 10 Plus med Minimotors display. Perfekt scooter god pris. Jeg er så glad for denne scooter. Top butik!

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 9. MARIA M. M. -

  Den kører godt, ret hurtigt. Har brug for en længere bagskærm til regnen. Det var svært for mig at samle så mange penge. Det er en god scooter, men der skal spares mange penge. Forhåbentlig holder i mange år. Shoppen var hurtig, tak!. M

  Hjælpsom(1) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 10. sarah w. <3 -

  Tak til Miss Loida for hurtigt svar og support over e-mails. Jeg forstod ikke nogle forskelle mellem Mantis PRO plus og mantis plus, men jeg tror, ​​jeg fik den og bestilte lige min escooter. Mange tak. Sarah

  Hjælpsom(1) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 11. WinSTONE -

  Fantastisk og kraftfuld. Jeg anbefaler at købe en bredere skærm bagtil

  Hjælpsom(1) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 12. davidoff -

  Butikkens salgsteam var tålmodige og hjælpsomme, og de besvarede alle mine spørgsmål om scooteren, før de bestilte den. Pakken ankom hurtigt og i god stand, jeg kan ikke vente med at køre den nu! Jeg anbefaler denne e-scooter!

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 13. ER  -

  Jeg giver 5 stjerner, men jeg venter på ny controller, da denne havde problemer

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 14. beundrer BB -

  Fortjener at notere mindre end 10 stjerner! Tusind tak for HURTIG levering. Alle sælgere ønsker at sende som "presale", men kaabomantis.com har det på lager, og du modtager det i løbet af få dage

  Hjælpsom(1) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 15. Javier Molinoqe -

  Kaaboen er fantastisk, den ankom på 5 dage. Fremragende kommunikation med butikken, og de svarede mig med et opkald. Jeg anbefaler stærkt denne butik!!!

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 16. dieter  -

  Rigtig fin og fin scooter der kører hurtigt. Servicen i butikken er rigtig god .. velinformeret og pålidelig med betalinger. Med 4 dage stod scooteren hjemme hos mig og jeg kunne nyde.. fede 5 stjerner

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 17. Mitja Kovac -

  Jeg nyder turene. Jeg er heldig, at politiet i min by er ligeglade med, om du går for hurtigt. Så jeg fjernede grænsen på 25 kmh, og jeg kan gå meget hurtigt. Mitja

  Hjælpsom(1) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 18. Sara Kovac -

  som beskrevet hurtig levering meget glad overalt kan varmt anbefales.!!!

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 19. AndreW -

  meget god butik og scooter! Scooter ankommer hurtigt i god stand som sælger sagde, ankommer om 3 dage ud over mine forventninger. Perfekt!

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 20. Sp00cky -

  mantis 10 blev modtaget på 5 arbejdsdage. Alt er perfekt efter salget. meget god butik. en af ​​de bedste.

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette
 21. Antonio Levine -

  Som beskrevet. Pålidelig butik. Scooteren virker robust og af god kvalitet. Kan ikke vente med at teste den på en lang rejse

  Hjælpsom(0) Lidet(0)Du har allerede stemt dette

  Tilføj en anmeldelse

  Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

  Oprindelig pris var: €2.199.Nuværende pris er: €1.999.

  Tilføj til ØnskelisteTilføjet til ønskelisteFjernet fra ønskeliste 3
  Tilføj til sammenligning
  Kaabo Mantis 10 Pro+

  Oprindelig pris var: €2.199.Nuværende pris er: €1.999.

  fejl:
  ENGWE Online butik | Køb EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Logo
  Sammenlign varer
  • I alt (0)
  Sammenlign
  6
  Indkøbsvogn