ENGWE
EP-2 PRO
Super overkommelig
Deal Score+ 174
Deal Score+8
ENGWE
ENGINE PRO
Avancerede opgraderinger
EP-2 PRO vs ENGINE PROTo bedst sælgende e-cykler!
VS
Fat Dæk4” x 20 fedt dæk
VS
Smart LCD-skærmMed grundlæggende indstillinger
VS
Farve LCD-skærmMed avancerede indstillinger
VS
BagstøddæmperHydraulisk stødabsorberende
VS
Hydraulisk skivebremsningBremsesystem
VS
USB opladningsportOplad din smartphone
VS
Batteri GenopladningBatteriopladning under kørsel
VS
MotorSpidseffekt i watt
750
VS
1000 (peak)
BatterikapacitetI amperetimer
13
VS
16
Shimano® skifterAntal gear
7
VS
8
Elektrisk tilstandsområdeAnslået i kilometer
50 - 60
VS
60 - 70
BagholderBæreevne i kilogram
50
VS
110
Maksimal hastighedHastighed i km/t i sportstilstand
40
VS
45

Sammenlign Engwe EP-2 PRO med Engwe ENGINE PRO

Specifikationssammenligning og anmeldelser

Som et berømt mærke for fremstilling af kvalitets- og omkostningseffektive elcykler, Engwe er populær blandt cyklister og friluftsentusiaster. I år 2022, Engwe EP-2 pro og Engwe Engine Pro kom ind i top 10 mest populære elcykler iDanmark. Selvom de begge er ret fascinerende elcykler med enestående priser, er der forskel på dem. Her er en artikel, der laver en side-by-side sammenligning mellem dem.

 

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Fedt dæk E-cykler

Begge er populære fat-fire e-cykler.

 

Dækstørrelsen på Engwe EP-2 Pro og Engwe Engine Pro er begge 20 x 4 inches, derfor er de velegnede til enhver form for overflade. At have en elmotor på en fatbike øger sjov-faktoren gevaldigt – du kan virkelig udforske steder, du ikke ville have haft i fortiden, og med det ekstra boost af motoren, behøver du ikke længere bekymre dig om stejle bakker. Med en 750W kraftig børsteløs motor, begge dele Engwe EP-2 Pro og Engwe Engine Pro kan klatre max. 30 graders hældning. Bemærk venligst, at en elcykels klatreevne er relateret til rytterens vægt og batteristyrke, så den faktiske maksimale klatrevinkel kan være anderledes.

Engwe Engine Pro er lidt hurtigere end EP-2 Pro med en længere maksimal rækkevidde

Højere maksimal hastighed, længere rækkevidde og hurtigere acceleration.

 

Lidt højere batterikapacitet på Engwe Engine Pro sammen med en stærkere motor, der topper effekt på 1000 W, resulterer det i en højere maksimal hastighed på 5 KM/H, en længere maksimal rækkevidde på 10 KM og en smule hurtigere acceleration. Forskellene er ikke store, så de berømte EP-2 Pro er kun lidt efter sin storebror Engine Pro.

Pedal Assist Max Range (KM)

🏆 Vinder: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Forskelle i Bremsesystem

Hydraulisk skivebremsning vs. mekanisk skivebremsning

Engwe EP-2 Pro bruger et mekanisk skivebremsesystem og Engwe Engine Pro bruger hydraulisk bremsesystem. Begge systemer har de samme væsentlige dele, men adskiller sig i den teknologi, der bruges til at få dem til at fungere.

I den mekaniske bremse overføres kraften på håndtaget til en af ​​klodserne (ikke begge) gennem et spændt bremsekabel. I den hydrauliske bremse overføres kraften på håndtaget til stemplerne i kaliberen – og derfra til de to bremseklodser – gennem en væske (mineral- eller syntetisk olie, afhængigt af bremsens mærke). På grund af trykket, som denne væske udøver, bevæger bremseklodserne sig til sidst for at komprimere skiven og derved bremse hjulets bevægelse.

 

På vådt eller glat terræn er et hydraulisk skivebremsesystem bedre.

 

Årsagerne er:

 1. Hydraulisk skivebremse giver mere lineær og progressiv bremsning (i hvert fald for de fleste). Hjulene låser ikke pludseligt, hvilket reducerer risikoen for et fald og fremmer bedre kontrol og håndtering af cyklen.
 2. Kredsløbet for en hydraulisk skivebremse er helt lukket og mere forseglet. På mekaniske skivebremser er kablet blotlagt ved dets tilslutning til kaliberen. Det er derfor mere sandsynligt, at vand vil komme i kontakt med det, komme ind i kredsløbet og ændre dets funktion, hvilket reducerer bremsekraften.
 

Det hydrauliske skivebremsesystem er mere holdbart og lettere at vedligeholde.

Hvis din elcykel har et hydraulisk skivebremsesystem, skal du blot tjekke og vedligeholde systemet en gang om året. Og den mekaniske skivebremse kræver periodiske justeringer for at kalibrere dens kraft og modulering ved at stramme eller løsne kablet. Da klodserne har en tendens til at blive slidt hurtigere, er deres holdbarhed mere begrænset end hydrauliske bremser.

 

Mekanisk skivebremsning er mere overkommelig

Et mekanisk skivebremsesystem er næsten halvdelen af ​​prisen for et hydraulisk skivebremsesystem. Det er en af ​​grundene til Engwe Ep-2 Pro er mere overkommelig end Engwe Engine Pro.

 

🏆 Vinder: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Forskelle i Stødabsorberende system

Hydraulisk stødabsorbering vs mekanisk stødabsorbering

Det stødabsorberende system er en væsentlig del af mountain e-bikes, de absorberer og dæmper stødimpulser for at sikre komfortabel kørsel. Forskellen er den mekaniske eller hydrauliske enhed.

Som navnet antyder, arbejder en hydraulisk støddæmper med hydraulik: væske i støddæmperen tvinges til at strømme gennem begrænsede udløb og ventilsystemer, hvilket genererer hydraulisk modstand og absorberer kinetisk energi. Dette er et affjedringssystem, der almindeligvis bruges i biler, fordi det kan give en jævnere stødabsorbering og forbedre komforten.

Hård hale vs. fuld affjedring

Engwe Engine Pro har et låsbart forgaffelophæng som Engwe EP-2 Pro, forskellen er, Engwe EP-2 Pro er en hårdhalet elcykel, og Engwe Engine Pro har baghjulsophæng.

En hard-tail elcykel er mere effektiv, når du træder i pedalerne, så den vil være hurtigere på bakker og glatte stier. Uden ekstra affjedringssystem vil vægten være lettere. Derfor Engwe EP-2 Pro er en ideel elcykel til pendling og terrænkørsel.

En fuldaffjedret elcykel kan absorbere vibrationer bedre, og den er mere behagelig at bruge end en hard-tail mountainbike. Hvis du vil bruge en cykel ofte på ujævnt og ujævnt terræn, eller hvis du er en erfaren mountainbiker, er det bedre at vælge Engwe Engine Pro for at sikre komfort, maksimalt vejgreb og reducere træthed på vejene.

🏆 Vinder: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Forskelle i Gear og variabel hastighed

7 gear vs 8 gear

Både Engwe EP-2 Pro og Engwe Engine Pro bruge højkvalitets Shimano® variable hastigheder, og Engwe Engine Pro har 1 ekstra gear. Flere gear giver ryttere mulighed for at få en mere raffineret hastighedsskifteoplevelse og tilpasse sig klatring, glat underlag og forskelligt terræn.

Opgraderet motor

Engwe Engine Pro bruger en opgraderet motor, det er derfor, når de begge har 750W kraftmotorer, Engwe Engine Pro kan nå en hurtigere maksimal hastighed med spidseffekt på over 1000W. Det skal her bemærkes, at den maksimale hastighed på en elcykel er relateret til rytterens vægt, batteristyrke og terræn, så den maksimale hastighed, den kan opnå, er forskellig under forskellige omstændigheder.

Shimano Gears

🏆 Vinder: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Forskelle i LCD-skærm

Sammenligne med Engwe EP-2 Pro, Engwe Engine Pro har en mere avanceret LCD-skærm, det er en flerfarvet skærm, og størrelsen er større. Det er mere detaljeret i hastighedsvisning, der viser hastighed i realtid, maksimal hastighed og gennemsnitshastighed. Den understøtter også indstillingen af ​​forskellige parametre, såsom hjuldiameter, hastighedsgrænse, batteristrømindstilling, PAS-parameterindstilling osv.


🏆 Vinder: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Forskelle i Bagsæde

Engwe Engine Pro har et stærkere bagsæde, hvis du ofte bærer ting med din elcykel, Engwe Engine Pro er et bedre valg for dig.

Bagerste bærer maks. belastning (KG)

🏆 Vinder: ENGINE PRO

Sammenfatning af sammenligningen

Engwe EP-2 Pro er et mere omkostningseffektivt valg, hvis du kører den til pendling og knap så intens terrænkørsel. Engwe Engine Pro er designet til at tilpasse sig mere komplekse og forskelligartede fortove og terræn, dets hydrauliske bremsesystem og fuld affjedring vil give en mere jævn og mere komfortabel cykeloplevelse. Budget er også en vigtig faktor. Engwe EP-2 PRO vil tilfredsstille de fleste brugere, men uden budgetgrænsen ENGWE ENGINE PRO vil gøre alt bare en smule bedre og er derfor mere anbefalet mulighed.

Seneste brugeranmeldelser

Tjek, hvad andre brugere synes om

 1. ENGWE EP-2 PRO - Oprindelig pris var: €1.049.Nuværende pris er: €999.

  Anmeldt den Marts 11, 2024 by PayHelp

  Hej Xandra,

  Han bliver leveret med en akkumulator af 13 Ah, men du kan også en akkumulator af 16 Ah placere om kapaciteten til at forstørre. De 16Ah-accu bliver ikke leveret af en cykel, du kan denne her bestellen: https://engue.net/shop/engwe-accessories/lithium-ion-16ah-battery-for-engine-pro-16ah-version- of-ep-2-pro%ef%bc%8813ah-versie/

  Tak!

 2. ENGWE EP-2 PRO - Oprindelig pris var: €1.049.Nuværende pris er: €999.

  4
  Anmeldt den Marts 7, 2024 by xandra

  Hvad betyder de zin, er der en ekstra accu 16ah ved leveret ? Bij ons zit er ingen ekstra accu bij.

  + PROS: Fiets net en halv dag og ikke brugt. Første indtryk er godt!
  - ULEMPER: Aanknop vinden er lastig.
 3. ENGWE EP-2 PRO - Oprindelig pris var: €1.049.Nuværende pris er: €999.

  Anmeldt den Marts 6, 2024 by PayHelp

  Hej Bengt,

  Jeg beklager i øjeblikket, at vi ikke tilbyder telefonsupport. Kan du venligst sende os en pr support@engwe.net og vores team vender tilbage til inden for 24 timer?

  Hilsen,
  Mike

 4. ENGWE EP-2 PRO - Oprindelig pris var: €1.049.Nuværende pris er: €999.

  4
  Anmeldt den Marts 6, 2024 by Bengt Myckelberg

  Jeg har brug for et telefonnummer. Jeg skal bestille en kontrollør. Nummeret på synet er ikke i brug. Jeg bor i sverige

 5. ENGWE EP-2 PRO - Oprindelig pris var: €1.049.Nuværende pris er: €999.

  Anmeldt den Februar 12, 2024 by PayHelp

  Hej david

  Vielen Dank für Ihr Feedback! Bitte wenden Sie sich an unser Support-Team unter support@engwe.net. Das Team hilft Ihnen gerne bei der Geschwindigkeitsbegrenzung.

  Regards,
  Engwe-Hold

 1. ENGWE ENGINE PRO - Oprindelig pris var: €1.499.Nuværende pris er: €1.479.

  Anmeldt den 21. Juni, 2024 by PayHelp

  Hej juan

  Aquí hay un video que muestra cómo puede limitar la velocidad en su ENGWE ENGINE PRO.

  https://drive.google.com/file/d/1egrZaNjMTRvLqWx08yGUu91yGx7Q5-KD/view

  ¡Tilfredshed med din favorit!

  Miguel

 2. ENGWE ENGINE PRO - Oprindelig pris var: €1.499.Nuværende pris er: €1.479.

  5
  Anmeldt den 19. Juni, 2024 by juan david ordoñez

  hola, quiero limitar la bicicleta a 25 km hora pero no me deja, como puedo hacerlo?

 3. ENGWE ENGINE PRO - Oprindelig pris var: €1.499.Nuværende pris er: €1.479.

  5
  Anmeldt den 15. Juni, 2024 by Hansi franke

  Gutes fahrad

  - ULEMPER: Finde nichts wegen Display Sperre Code forkert eingegeben kan ikke startes
 4. ENGWE ENGINE PRO - Oprindelig pris var: €1.499.Nuværende pris er: €1.479.

  Anmeldt den 4. Juni, 2024 by PayHelp

  Bonjour FOURMENT,

  Merci de nous faire part de vos commentaires. Nous sommes heureux que vous soyez satisfait de votre vélo.

  N'hésitez pas à nous contacter si vous avez des spørgsmål!

  hilsen,
  Team Engwe

 5. ENGWE ENGINE PRO - Oprindelig pris var: €1.499.Nuværende pris er: €1.479.

  Anmeldt den 4. Juni, 2024 by PayHelp

  Hej Vicente,

  Gracias por compartir tus pensamientos. Esperamos recibir sus comentarios detallados.

  Regards,
  Equipo engelsk

Køb det i dag og få den nedsatte pris

Køb direkte fra vores hjemmeside garanterer den nyeste version med alle opgraderingerne!

Oprindelig pris var: €1.049.Nuværende pris er: €999. Tilføj kurv

Oprindelig pris var: €1.499.Nuværende pris er: €1.479. Tilføj kurv

fejl:
ENGWE Online butik | Køb EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logo
Sammenlign varer
 • I alt (0)
Sammenlign
6
Indkøbsvogn