ENGWE® AutoriseretDanmark-distributør. Engwe Butikken byder dig velkommen. ♡
ENGWE
EP-2 PRO
Super overkommelig
Deal Score+ 65
Deal Score+ 56
ENGWE
ENGINE PRO
Avancerede opgraderinger
EP-2 PRO vs ENGINE PROTo bedst sælgende e-cykler!
VS
Fat Dæk4” x 20 fedt dæk
VS
Smart LCD-skærmMed grundlæggende indstillinger
VS
Farve LCD-skærmMed avancerede indstillinger
VS
BagstøddæmperHydraulisk stødabsorberende
VS
Hydraulisk skivebremsningBremsesystem
VS
USB opladningsportOplad din smartphone
VS
Batteri GenopladningBatteriopladning under kørsel
VS
MotorSpidseffekt i watt
750
VS
1000 (peak)
BatterikapacitetI amperetimer
13
VS
16
Shimano® skifterAntal gear
7
VS
8
Elektrisk tilstandsområdeAnslået i kilometer
50 - 60
VS
60 - 70
BagholderBæreevne i kilogram
50
VS
110
Maksimal hastighedHastighed i km/t i sportstilstand
40
VS
45

Sammenlign Engwe EP-2 PRO med Engwe ENGINE PRO

Specifikationssammenligning og anmeldelser

Som et berømt mærke for fremstilling af kvalitets- og omkostningseffektive elcykler, Engwe er populær blandt cyklister og friluftsentusiaster. I år 2022, Engwe EP-2 pro og Engwe Engine Pro kom ind i top 10 mest populære elcykler iDanmark. Selvom de begge er ret fascinerende elcykler med enestående priser, er der forskel på dem. Her er en artikel, der laver en side-by-side sammenligning mellem dem.

 

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Fedt dæk E-cykler

Begge er populære fat-fire e-cykler.

 

Dækstørrelsen på Engwe EP-2 Pro og Engwe Engine Pro er begge 20 x 4 inches, derfor er de velegnede til enhver form for overflade. At have en elmotor på en fatbike øger sjov-faktoren gevaldigt – du kan virkelig udforske steder, du ikke ville have haft i fortiden, og med det ekstra boost af motoren, behøver du ikke længere bekymre dig om stejle bakker. Med en 750W kraftig børsteløs motor, begge dele Engwe EP-2 Pro og Engwe Engine Pro kan klatre max. 30 graders hældning. Bemærk venligst, at en elcykels klatreevne er relateret til rytterens vægt og batteristyrke, så den faktiske maksimale klatrevinkel kan være anderledes.

Engwe Engine Pro er lidt hurtigere end EP-2 Pro med en længere maksimal rækkevidde

Højere maksimal hastighed, længere rækkevidde og hurtigere acceleration.

 

Lidt højere batterikapacitet på Engwe Engine Pro sammen med en stærkere motor, der topper effekt på 1000 W, resulterer det i en højere maksimal hastighed på 5 KM/H, en længere maksimal rækkevidde på 10 KM og en smule hurtigere acceleration. Forskellene er ikke store, så den berømte EP-2 Pro er kun lidt efter sin storebror Engine Pro.

Pedal Assist Max Range (KM)

🏆 Vinder: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Forskelle i Bremsesystem

Hydraulisk skivebremsning vs. mekanisk skivebremsning

Engwe EP-2 Pro bruger et mekanisk skivebremsesystem og Engwe Engine Pro bruger hydraulisk bremsesystem. Begge systemer har de samme væsentlige dele, men adskiller sig i den teknologi, der bruges til at få dem til at fungere.

I den mekaniske bremse overføres kraften på håndtaget til en af ​​klodserne (ikke begge) gennem et spændt bremsekabel. I den hydrauliske bremse overføres kraften på håndtaget til stemplerne i kaliberen – og derfra til de to bremseklodser – gennem en væske (mineral- eller syntetisk olie, afhængigt af bremsens mærke). På grund af trykket, som denne væske udøver, bevæger bremseklodserne sig til sidst for at komprimere skiven og derved bremse hjulets bevægelse.

 

På vådt eller glat terræn er et hydraulisk skivebremsesystem bedre.

 

Årsagerne er:

 1. Hydraulisk skivebremse giver mere lineær og progressiv bremsning (i hvert fald for de fleste). Hjulene låser ikke pludseligt, hvilket reducerer risikoen for et fald og fremmer bedre kontrol og håndtering af cyklen.
 2. Kredsløbet for en hydraulisk skivebremse er helt lukket og mere forseglet. På mekaniske skivebremser er kablet blotlagt ved dets tilslutning til kaliberen. Det er derfor mere sandsynligt, at vand vil komme i kontakt med det, komme ind i kredsløbet og ændre dets funktion, hvilket reducerer bremsekraften.
 

Det hydrauliske skivebremsesystem er mere holdbart og lettere at vedligeholde.

Hvis din elcykel har et hydraulisk skivebremsesystem, skal du blot tjekke og vedligeholde systemet en gang om året. Og den mekaniske skivebremse kræver periodiske justeringer for at kalibrere dens kraft og modulering ved at stramme eller løsne kablet. Da klodserne har en tendens til at blive slidt hurtigere, er deres holdbarhed mere begrænset end hydrauliske bremser.

 

Mekanisk skivebremsning er mere overkommelig

Et mekanisk skivebremsesystem er næsten halvdelen af ​​prisen for et hydraulisk skivebremsesystem. Det er en af ​​grundene til Engwe Ep-2 Pro er mere overkommelig end Engwe Engine Pro.

 

🏆 Vinder: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Forskelle i Stødabsorberende system

Hydraulisk stødabsorbering vs mekanisk stødabsorbering

Det stødabsorberende system er en væsentlig del af mountain e-bikes, de absorberer og dæmper stødimpulser for at sikre komfortabel kørsel. Forskellen er den mekaniske eller hydrauliske enhed.

Som navnet antyder, arbejder en hydraulisk støddæmper med hydraulik: væske i støddæmperen tvinges til at strømme gennem begrænsede udløb og ventilsystemer, hvilket genererer hydraulisk modstand og absorberer kinetisk energi. Dette er et affjedringssystem, der almindeligvis bruges i biler, fordi det kan give en jævnere stødabsorbering og forbedre komforten.

Hård hale vs. fuld affjedring

Engwe Engine Pro har et låsbart forgaffelophæng som Engwe EP-2 Pro, forskellen er, Engwe EP-2 Pro er en hårdhalet elcykel, og Engwe Engine Pro har baghjulsophæng.

En hard-tail elcykel er mere effektiv, når du træder i pedalerne, så den vil være hurtigere på bakker og glatte stier. Uden ekstra affjedringssystem vil vægten være lettere. Derfor Engwe EP-2 Pro er en ideel elcykel til pendling og terrænkørsel.

En fuldaffjedret elcykel kan absorbere vibrationer bedre, og den er mere behagelig at bruge end en hard-tail mountainbike. Hvis du vil bruge en cykel ofte på ujævnt og ujævnt terræn, eller hvis du er en erfaren mountainbiker, er det bedre at vælge Engwe Engine Pro for at sikre komfort, maksimalt vejgreb og reducere træthed på vejene.

🏆 Vinder: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Forskelle i Gear og variabel hastighed

7 gear vs 8 gear

Både Engwe EP-2 Pro og Engwe Engine Pro bruge højkvalitets Shimano® variable hastigheder, og Engwe Engine Pro har 1 ekstra gear. Flere gear giver ryttere mulighed for at få en mere raffineret hastighedsskifteoplevelse og tilpasse sig klatring, glat underlag og forskelligt terræn.

Opgraderet motor

Engwe Engine Pro bruger en opgraderet motor, det er derfor, når de begge har 750W kraftmotorer, Engwe Engine Pro kan nå en hurtigere maksimal hastighed med spidseffekt på over 1000W. Det skal her bemærkes, at den maksimale hastighed på en elcykel er relateret til rytterens vægt, batteristyrke og terræn, så den maksimale hastighed, den kan opnå, er forskellig under forskellige omstændigheder.

Shimano Gears

🏆 Vinder: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Forskelle i LCD-skærm

Sammenligne med Engwe EP-2 Pro, Engwe Engine Pro har en mere avanceret LCD-skærm, det er en flerfarvet skærm, og størrelsen er større. Det er mere detaljeret i hastighedsvisning, der viser hastighed i realtid, maksimal hastighed og gennemsnitshastighed. Den understøtter også indstillingen af ​​forskellige parametre, såsom hjuldiameter, hastighedsgrænse, batteristrømindstilling, PAS-parameterindstilling osv.


🏆 Vinder: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Forskelle i Bagsæde

Engwe Engine Pro har et stærkere bagsæde, hvis du ofte bærer ting med din elcykel, Engwe Engine Pro er et bedre valg for dig.

Bagerste bærer maks. belastning (KG)

🏆 Vinder: ENGINE PRO

Sammenfatning af sammenligningen

Engwe EP-2 Pro er et mere omkostningseffektivt valg, hvis du kører den til pendling og knap så intens terrænkørsel. Engwe Engine Pro er designet til at tilpasse sig mere komplekse og forskelligartede fortove og terræn, dets hydrauliske bremsesystem og fuld affjedring vil give en mere jævn og mere komfortabel cykeloplevelse. Budget er også en vigtig faktor. Engwe EP-2 PRO vil tilfredsstille de fleste brugere, men uden budgetgrænsen ENGWE ENGINE PRO vil gøre alt bare en smule bedre og er derfor mere anbefalet mulighed.

Seneste brugeranmeldelser

Tjek, hvad andre brugere synes om

 1. ENGWE EP-2 PRO - 1.049

  5
  Anmeldt den November 14, 2022 by David

  Det kunne ikke være bedre, undtagen måske hydrauliske bremser. Jeg siger, at dette er en 5-stjernet maskine

 2. ENGWE EP-2 PRO - 1.049

  5
  Anmeldt den Oktober 27, 2022 by Johan
  Jeg købte 2 af der 500w 48v cykler. For min kone og jeg. God handel
 3. ENGWE EP-2 PRO - 1.049

  5
  Anmeldt den Oktober 17, 2022 by Jillian tropea
  Cykel

  Lækkert produkt, lidt tungt ... batteriet ser ud til at blive varmt meget hurtigt 

 4. ENGWE EP-2 PRO - 1.049

  5
  Anmeldt den September 27, 2022 by devon

  Meget tilfreds med det, jeg har stadig en bestilt, så vi nu sammen kan køre. Cyklen blev leveret på kun 4 dage efter bestilling. Bravooo.

 5. ENGWE EP-2 PRO - 1.049

  5
  Anmeldt den September 23, 2022 by Paul Monetti
  Føles dyrere e-cykel, men dette er fantastisk og også sparet penge!

  Et par dage efter, og jeg har redet den hver nat. Elsker det indtil videre! Nem opsætning. Kun, en meget mindre klage, måtte jeg selv finde ud af, hvordan jeg tændte lysene. Tryk og hold pil op. 

 1. ENGWE ENGINE PRO - 1.499

  5
  Anmeldt den September 20, 2022 by Javier Molinoqe

  Butiksejer oprigtigt og professionelt svar inden for 24 timer du beskeder fantastisk et stærkt kram og tak til jer alle

 2. ENGWE ENGINE PRO - 1.499

  5
  Anmeldt den September 18, 2022 by STEVEN RUTKOWSKI
  BYGGET SOM EN TANK

  FANTASTISK EBIKE. MEGET HEAVY-DUTY. INSTRUKTIONER VÆRDILØSE. BETJENING AF CYKLEN OG FUNKTIONER, FINDE DIG SELV. DU SKAL FINDE UD AF, HVOR NØGLERNE GÅR TIL, OG HVAD DE ER TIL. DISPLAYPANELET KOMMER UDEN INSTRUKTIONER. GÅ TIL YOUTUBE FOR AT SE ALLE FUNKTIONER. FANTASTISK SÆLGER, OG DE KOMMER TILBAGE PÅ EMAIL SAMME DAG. 

 3. ENGWE ENGINE PRO - 1.499

  5
  Anmeldt den September 16, 2022 by Andrew
  Fartpiloten er meget god

  Stærk krop og stel

 4. ENGWE ENGINE PRO - 1.499

  5
  Anmeldt den September 6, 2022 by Steven
  Dejlig tur

  Kører glat og føles fantastisk, det vender hovederne. 

 5. ENGWE ENGINE PRO - 1.499

  4
  Anmeldt den August 19, 2022 by Engwejeg køber
  Læs anmeldelserne før køb

  Byggekvaliteten ser ud til at være i orden. Det generelle udseende er ret cool, ligesom den mat sorte maling. Ligesom hjulene også mag-hjulene. Kan bestemt godt lide de hydrauliske bremser og den dobbelte affjedring. Der er få ting, jeg ikke kan lide, den ene er sædet. Styr er ret smalt i forhold til min anden E-cykel. Skærmenes ranglen gør cykelturene en smule støjende. Min største modvilje er, at ydeevnen ikke er helt, hvad den burde være for en 750 W E-cykel. Tophastigheden er kun 35 kilometer i timen og 45, hvis du låser den op. Ser ikke ud til at være mere kraftfuld eller hurtigere end min 500 W E-cykel. Manualen var også underordnet, da man forsøgte at finde ud af, hvad parametrene er på displaymodulet. Kundeservice for denne særlige cykel var OK. 

Køb det i dag og få den nedsatte pris

Køb direkte fra vores hjemmeside garanterer den nyeste version med alle opgraderingerne!

1.049 Tilføj kurv

1.499 Tilføj kurv

fejl: Ups! Ingen stjæle. Kontakt os for tilladelse.
ENGWE Online butik | Køb EP2 Pro & 750W Engine Pro
Logo
Sammenlign varer
 • I alt (0)
Sammenlign
6
Indkøbsvogn